Općeniti uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti odnose se na prodaju proizvoda objavljenih na Internetskoj stranici www.sub-adventure.com. Korištenjem ovih internetskih stranica Korisnik stranice www.sub-adventure.com odnosno Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje kao i pravilima o privatnsoti. Smatra se, da narudžbom i u cijelosti prihvaćaju Opći uvjeti poslovanja i uvjeti kupnje. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Nositelj svih prava na Internet stranici www.sub-adventure.com. je trgovačko društvo ZADAR SUB d.o.o. u daljnjem tekstu Prodavatelj.

Ugovor o kupoprodaji

Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda.

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Korisnik je dužan dati točne, potpune i važeće osobne podatke prilikom ispunjavanja kontakt obrasca. Postupanje suprotno tome, ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi na internetskoj stranici sub-adventure.com.

Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na www.sub-adventure.com Internetskoj stranici. www.sub-adventure.com zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda postavljene prema informacijama proizvođača. Svi sadržaji postavljeni na Internetskoj stranici postavljeni su kako bi kupcu olakšali izbor prilikom kupovine. Za nenamjerne greške ne odgovaramo.

www.sub-adventure.com sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. www.sub-adventure.com ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različiti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/14, 110/15).

Informacije o trgovačkom društvu


Žiro račun IBAN kod Raiffeisenbank Austria d.d., Pertinjska 59, Zagreb: HR0724840081100524296
SWIFT: RZBHHR2X
Sjedište: Dubrovačka 38, 23000 Zadar
Adresa elektoničke pošte: info@sub-adventure.com
OIB: 52139409518
MB: 060154573
Temeljni kapital: 18.600,00 kn
Članovi uprave:  Saša Stipanić član uprave, Zoran Stipanić prokurist,
Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zadru

Sklapanje i raskid ugovora o prodaji na daljinu

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem " www.sub-adventure.com” web trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: internet narudžbe-web trgovina, tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem.

Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na „www.sub-adventure.com ", a uz svaki proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda, cijena plus PDV.

Trebate pomoć?

Nazovite nas na +385 99 53 00 478