Održavanje i servisiranje opreme je ključno!

Ako ste ronilac, vjerojatno je da ste uložili značajan novac u vlastitu ronilačku opremu. Stoga se podrazumijeva da želite najbolje za svoju opremu. Redovno održavanje ronilačke opreme bitno je kako biste osigurali da bude pouzdana i ispravno funkcionira, a u isto vrijeme produžujete vijek vaše opreme. Kontaktirajte nas već danas ukoliko trebate servis opreme. Mi znamo kako se brinuti o Vašoj opremi. Moderno opremljena servisna radionica u kombinaciji s iskustvom i znanjem garancija je vaše sigurnosti!

Sub Adventure

Regulator

Ronilačke regulatore potrebno je servisirati jednom godišnje. U mogućnosti smo servisirati vaš ronilački regulator bez obzira na njegovu starost. Vaš ronilački regulator je srce SCUBA opreme. Redovni servis prvog i drugog stupnja regulatora te alternativnog izvora zraka, znači da ćete imati opremu koja vas neće iznevjeriti na vašoj sljedećoj ronilačkoj avanturi.

Kompenzator plovnosti

Nakon vašeg regulatora vjerujemo da je kompenzator plovnosti sljedeći najbitniji dio vašeg ronilačkog sustava. Vaš KPL bi trebao biti servisiran svake godine. Iako izvana KPL može izgledati u izvrsnom stanju, iznutra sol i kamenac mogu dovesti do kvara na inflatoru ili prekotlačnim ventilima. Neodržavanje će skratiti životni vijek vašeg KPL-a.

Sub Adventure
Sub Adventure

Ronilačke boce

Jednom godišnje vaša će ronilačka boca trebati vizualni pregled, a svakih pet godina morat će proći hidrostatski pregled. Osim ovlaštenih pregleda i testiranja, nudimo vanjsko i unutarnje čišćenje ronilačkih boca. Sve ronilačke boce pregledava ovlašteni inspektor i njihovu ispravnost ovjerava svojim pečatom. Ispravna i testirana ronilačka boca osigurava vašu osobnu sigurnost i uživanje.

Ronilačka računala

Kada ste pod vodom važno je znati tlak zraka u ronilačkoj boci, vrijeme i vašu dubinu. Ronilačka računala poboljšavaju vašu sigurnost ronjenja, produžuju vrijeme na dnu i olakšavaju ponovljena ronjenja. Ne postoji ništa gore nego imati ronilačko računalo na udaljenoj lokaciji s praznom baterijom. Promijenite bateriju ronilačkog računala na vrijeme i bez brige uživajte u ronilačkim aktivnostima.

Sub Adventure
Sub Adventure

Podvodne puške

Pravilno funkcioniranje podvodne puške ključno je za sigurnost podvodnog ribolovca ali i za uspješan lov. Redovito održavanje i servisiranje podvodnih pušaka na zrak preporučuje se obaviti jednom godišnje. Trebate novi strijelu ili nove gume za vašu pušku? Kontaktirajte nas. Originalne rezervne dijelove, znanje i iskustvo imamo mi, Vaše je samo da nas posjetite.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Trebate pomoć?

Nazovite nas na +385 99 53 00 478