Reklamcija proizvoda kupnjenih na internet stranici www.sub-adventure.com

Ako ustanovite prilikom prve uporabe da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili da niste njime zadovoljni, molimo Vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake. 

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, Vašim imenom i prezimenom, opisom reklamacije i slikom proizvoda e-mailom na info@sub-adventure.com, telefonski broj +385 99 53 00 478.

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije te temeljem Vašeg opisa informaciju može li se proizvod zamijeniti za novi, može li se za proizvod dobiti povrat novca ili je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis. 

U slučajevima kad se proizvod može zamijeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća u našu trgovinu.  

Kad proizvod stigne u trgovinu, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Za sva pitanja oko povrata novca/slanja zamjenskog proizvoda slobodno ans kontaktirajte na info@sub-adventure.com, ili nazovite +385 99 53 00 478.

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. 

Sub adventure za Vas bira samo najbolje proizvode, no u slučaju sa niste zadovoljni ili ste dobili neispravan proizvod stojimo Vam na raspolaganju. Vjerujemo da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

Trebate pomoć?

Nazovite nas na +385 99 53 00 478