Preuzimanje robe u trgovini

Robu je moguće preuzeti u našoj trgovini,dovoljno je da prilikom kupnje kod načina dostave odaberete "Preuzimanje u trgovini". Slijedite daljnje korake i završite kupnju i web shopu. Nakon završetka kupnje u Vaš inbox će Vam stići potvrda da je narudžba zaprimljena. Kada paket bude spreman za preuzimanje, naše djelatnice i djelatnici će vas kontaktirati putem emaila i telefona. Naša trgovina nalazi se na adresi Dubrovačka 38, 23000 Zadar

Troškovi dostave

Trošak dostave za narudžbe do 500 Kn iznosi 35 kuna. Za svaku nerudžbu vrijednosti iznad 500 Kn dostava je besplatna. Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu sljedeći radni dan, (osim otoka). Dostava se vrši posredstvom renomirane dostavne službe GLS General Logistic Systems Croatia. Dostava se vrši na prag kućne ili poslovne adrese.

Dostava

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe.

Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Cijene dostave istaknute su na „www.sub-adventure.com" i u njima je sadržan pripadajući PDV.

Trebate pomoć?

Nazovite nas na +385 99 53 00 478